FAQ

A Symprove-ról

Mi a Symprove?

A Symprove egy víz alapú probiotikum, amelynek pozitív hatása tudományosan bizonyított. A reggeli adag több milliárd baktériumot juttat el a belekbe, ezzel helyreállítva a bél mikrobióma egyensúlyát. Az emésztés, az alvás, a bőr, az immunitás és a hangulat minősége a belek egészségétől és a szervezetünk megfelelő működéséhez szükséges baktériumok egyensúlyától is függ.

Milyen íze van a Symprovenak?

A Symprove három ízesítésben kapható:

Original
Nem szereti az édeset? Ez az íz az Ön számára készült. Enyhén savanykás, már-már keserű.

Mangó és Marakuja
Trópusi gyümölcsös ízű, enyhén savanyú.

Eper és Málna
A legédesebb ízesítés. Lágy, de egyben savanykás is.

Mennyi idő alatt érezhető a hatás?

Az egészséges bélrendszer megőrzése egész élethosszon át tart. Ha a bélrendszer egészségéről van szó nincsenek gyors megoldások. A Symprove szedését legalább három hónapig javasoljuk. Ennek az időszaknak a hossza megfelel a hosszú távú jó eredményeknek, amelyeket 10 ügyfelünkből 9 tapasztalt. A Symprove-felhasználók már 94%-a megerősítette, hogy három hónap elteltével érezte a különbséget, és sokan hosszú távon használják a Symprove-ot.

Hogyan segíthet nekem a Symprove?

Ha szeretné elolvasni vásárlóink ​​tapasztalatait, kattintson weboldalunkon a „Vélemények” részre. A Symprove hivatalosan étrend-kiegészítőnek minősül (nem gyógyszernek). Ez azt jelenti, hogy jogilag mi magunk nem állíthatunk konkrét egészségre vonatkozó állításokat. Számos hiteles véleménynek köszönhetően viszont megtudhatja, hogy a Symprove milyen hatással van az egészségügyi problémák igazán változatos skálájára és milyen mértékben segített a Symprove.

Milyen változásokat tapasztalhatok az első hónapokban?

Minden szervezet egyedi és sajátos jellemzőkkel rendelkezik, ezért lehet egyedi a Symprove-val kapcsolatos tapasztalata is. Független tanulmányok és ügyfeleink hosszú távú tapasztalatai azt mutatják, hogy vannak megegyező szakaszok, amelyeken az ügyfelek keresztülmennek:

A Symprove szedésének első néhány hetében egyes ügyfelek jelentős javulást tapasztalnak, míg mások bélrendszeri kellemetlenségeket tapasztalhatnak. Mindkét reakció normális. A következő hetekben javul a bélrendszer egyensúlya, és egyre kevesebben tapasztalnak nehézségeket. A Symprove egyesült királyságbeli vásárlói körében végzett felmérés szerint 94%-uk érez pozitív különbséget három hónapos Symprove használat után. Fontos, hogy hosszú távon, rendszeresen fogyassza a terméket.

Hogyan készül a Symprove™?

A Symprove-ot ellenőrzött, steril környezetben gyártjuk. Ennek az az oka, hogy baktériumaink élő szervezetek, és minden szakaszban gondoskodni kell róluk. Szabadalmaztatott, egyedi gyártási tervünkben a következő lépéseket követjük:

1. A cefre elkészítéséhez speciálisan kiválasztott gabonát forralunk fel
2. Ezután megtisztítjuk, és sterilizált tárolóedénykeben állandó értékú hőmérsékleten tartjuk.
3. Hozzáadjuk a fő összetevőket – a négy baktériumtörzsünket.
4. A baktériumok szaporodni kezdenek.
5. Amikor megvan a megfelelő mennyiségű baktérium, elküldjük a Symprove-ot független tesztelésre.
6. A tesztek sikeres teljesítése után az oldatot a baktériumokkal palackokba töltjük.

Milyen a Symprove összetétele?

Eredeti ízesítés:

Összetevők: Víz, csíráztatott árpa kivonat, élő aktivált kultúrák: rhamnosus NCIMB 30174, E. faecium NCIMB 30176, L. plantarum NCIMB 30173, L. acidophilus NCIMB 30175; savasságot szabályozó anyagok: aszkorbinsav, trinátrium-citrát; tartósítószer: kálium-szorbát.

Mangó és maracuja:

Összetevők: Víz, csíráztatott árpa kivonat, élő aktivált kultúrák: L. rhamnosus NCIMB 30174, E. faecium NCIMB 30176, L. plantarum NCIMB 30173, L. acidophilus NCIMB 30175; savasságot szabályozó anyagok: aszkorbinsav, trinátrium-citrát; tartósítószer: kálium-szorbát; természetes aromák.

Eper és málna:

Összetevők: Víz, csíráztatott árpa kivonat, élő aktivált kultúrák: L. rhamnosus NCIMB 30174, E. faecium NCIMB 30176, L. plantarum NCIMB 30173, L. acidophilus NCIMB 30175; savasságot szabályozó anyagok: aszkorbinsav, trinátrium-citrát; tartósítószer: kálium-szorbát; természetes ízek; színezék: fekete sárgarépalé.

A Symprove gyártásához mindig a legjobb minőségű alapanyagokat keressük, amelyeket neves beszállítóktól szerzünk be. Minden baktériumunkat az Egyesült Királyságban gyártjuk.

Természetes termék a Symprove?

Igen, a Symprove 100%-ban természetes eredetű összetevőkből készül.

A fő összetevők közé a víz, az árpakivonat és a baktériumok tartoznak. Még az Eper és Málna, illetve, a Mangó és Marakuja ízesítésekben található arómák és színezékek is teljesen természetes forrásból származnak – a mindennapi élelmiszerekben megtalálhatók!

Ezek közé tartozik pl. a C-vitamin, kálium-szorbát és trinátrium-citrát.

A kálium-szorbát veszélyes anyag?

Egyáltalán nem kell félni a kálium-szorbáttól! Nem mérgező és nem vezet génmutációkhoz. Fogyasztása során legfeljebb allergiás reakció léphet fel, általában kis mennyiségben történő alkalmazása teljesen biztonságos. A kálium-szorbát alkalmazása antibakteriális hatású, normalizálja a bél mikroflórat és elpusztítja a baktériumokat és a gombákat, ezáltal javítja a belső szervek működését. További információkért olvassa el blogunkat, ahol részletesebben foglalkozunk ezzel a témával.

Milyen hatóanyagai vannak a Symprove-nak?

A hatóanyagok élő és aktív tejsavbaktériumok fajai, amelyek az alábbiak:

  • Lactobacillus rhamnosus
  • Enterococcus faecium
  • Lactobacillus acidophilus
  • Lactobacillus plantarum

Mind a négy típus biztonságos, és a mindennapi élelmiszerekben is megtalálható.

A Symprove probiotikum vagy prebiotikum?

A Symprove élő baktériumokat (ami probiotikumnak tekinthető) és árpakivonatot (amely prebiotikumnak tekinthető) tartalmaz. Mindazonáltal egyik kifejezést sem használjuk, mert a Symprove technikailag étrend-kiegészítőnek minősül, és az európai élelmiszertörvények ezt nem teszik lehetővé.

Symprove vásárlása és szállítása

Hol lehet megvásárolni a Symprove-ot?

Megrendelheti közvetlenül a weboldalon a „Vásárlás” részre kattintva, vagy a +36 1 690 0429 telefonszámon keresztül.

Mennyi ideig tart a Symprove kiszállítása?

Ha munkanapon 14:00 óra előtt adja le a rendelését, a következő munkanapon kiszállítjuk Önnek a Symprove-ot. A 14:00 óra után beérkezett rendeléseket két munkanapon belül kézbesítjük.

A rendelés leadása után e-mailben kap visszaigazolást a megrendeléséről.

Mi a Symprove visszaküldési szabályzata?

Az ügyfelek 94%-a azt állítja, hogy a Symprove három hónapos használata után pozitív változást tapasztal – ezért azt javasoljuk, hogy adjon egy kis időt arra, hogy eltudja döntenti megfelelő-e a termék az Ön számára.

Ha továbbra is elégedetlen a Symprove-val, vegye fel velünk a kapcsolatot velünk a help@symprove.hu e-mail címen vagy a +36 1 690 0429 telefonszámon keresztül. 

Milyen cégek szállítják ki a rendeléseket?

A rendelése frissen tartása érdekében DPD futárszolgálattal szállítjuk ki a rendelését. Ez a lehető leggyorsabb szállítási mód. Rendelkezésre áll. az ún. DPD csomagpont is, ahova kérheti a rendelése kiszállítását és ott utána átveheti. Kérjük, hogy megrendelését ne hagyja a csomagpontban huzamosabb ideig, mert az élő baktériumok érzékenyek az őket körülvevő környezetre.

Ki fogyaszthatja a Symprove-ot?

Ki fogyaszthatja a Symprove-ot?

A Symprove probiotikum elsősorban bélbetegségben (IBS, IBD, SIBO vagy divertikulitisz) szenvedőknek, illetve különféle ételallergiákkal küzdőknek készültek, de bárki használhatja, aki szeretné támogatni emésztésének, bélmikrobiómának, immunrendszerének egészségét és szervezete általános jólétét. Olvassa el elégedett ügyfeleink tapasztalatait weboldalunk „Vélemények” rovatban. Mint minden étrend-kiegészítő, a Symprove is a kiegyensúlyozott és változatos étrenddel együtt működik a legjobban. Blogbejegyzéseinkben további információkat találhat a bélrendszer ápolásáról pl. hogyan javíthat a bélrendszere egészségén étkezéssel, testmozgással vagy alvással.

Milyen összetevőket tartalmaz a Symprove?

A Symprove vízből, csíráztatott árpából és négy élő baktériumtörzsből készül. Az előállítás során eltávolítjuk az árpából a glutént. Ha azonban az egyes ízesítéseknél az összes összetevőt szeretné tudni, akkor kattintson a “Milyen a Symprove összetétele?” kérdésre.

Tartalmaz a Symprove allergéneket?

Ha allergiás bizonyos összetevőkre, akkor fontos, hogy a termék fogyasztása megvásárlása előtt ellenőrizze le az összetevőket. Biztosíthatjuk Önt, hogy a Symprove nem tartalmaz tejet, és vegánok számára is alkalmas. És bár árpakivonatot tartalmaz, a glutént a gyártás során eltávolítjuk, így gluténmentes is.

Tartalmaz a Symprove tejet/laktózt/tejfehérjét?

Nem. Vegánok számára is alkalmas.

A Symprove gluténmentes?

Igen, gyártási folyamatunk során eltávolítjuk a glutént az árpakivonatból.

A Symprove alkalmas vegánok számára is?

Igen.

A Symprove-nak vannak mellékhatásai?

A legtöbb ember nem tapasztal mellékhatásokat. Néhány embernek nehézségei lehetnek a termékhasználat első napjaiban. Ez azonban általában csak annak a jele, hogy a baktériumok a megfelelő helyen vannak, és elkezdenek működni.

Ezek a nehézségek gyakran a székletürítés megváltozása formájában jelentkeznek. Székrekedés vagy enyhe hasmenés fordulhat elő. Amikor azonban a szervezete alkalmazkodik, az említett nehézségek megszűnnek.

Ha bármilyen nehézségbe ütközik, vagy nem biztos bizonyos dolgokban, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a help@symprove.hu címen vagy a +36 1 690 0429 telefonszámon keresztül.

Fogyaszthatom a Symprove-ot terhesség vagy szoptatás alatt?

A Symprove természetes összetevőkből készül, és nem tartalmaz semmit, ami kerülendő lenne terhesség vagy szoptatás alatt.

Azonban nagy változás léphet fel, ha ez idő alatt új táplálék-kiegészítőt kezd el fogyasztani. Ezért azt ajánljuk, hogy először konzultáljon orvosával. Ha bármilyen gyógyszert szed, érdemes ellenőrizni a címkén, hogy nem tartalmaz-e olyan összetevőt, amelyet kerülnie kell.

Fogyaszthatom a Symprove-ot, ha legyengült az immunrendszerem?

A Symprove természetes alapanyagokból készült biztonságos étrend-kiegészítő. Ennek ellenére fontos, hogy ilyen esetben fogyasztása előtt konzultáljon orvosával.

Gyermekek fogyaszthatják a Symprove-ot?

Igen, a Symprove egy természetes étrend-kiegészítő, amely gyermekek számára is alkalmas. Javasoljuk, hogy adjon nekik 1 ml-t testsúlyuk 1 kg-jára (azaz napi 20 ml-t egy 20 kg-os gyermek esetén).

A legtöbb gyermek az eper és málna ízésítést részesíti előnyben, mert ez a legédesebb.

Fogyaszthatom a Symprove-ot antibiotikumokkal párhuzamosan?

Természetesen. Az antibiotikumok kiváló eszközök a betegségek leküzdésére, de hátrányuk, hogy elpusztíthatják a jó bélbaktériumokat. Javasoljuk, hogy a Symprove és az antibiotikumok szedésének idejét úgy ossza el, hogy azok a lehető legtávolabb legyenek egymástól.

Mielőtt enne vagy inna (kivéve vizet), ne felejtsen el várni min. 10 percet a Symprove bevétele után. Ez azért fontos, hogy a baktériumukoat élve juttassuk be a bélrendszerbe.

A Symprove működik FODMAP diétázásnál?

Igen, sokan fogyasztják a Symprove-ot a FODMAP diétájuk során. Javasoljuk azonban, hogy erről a tényről mindig konzultáljon orvosával.

A Symprove mindenkinél hatásos?

Ügyfeleink 94%-a azt állítja, hogy pozitív változást tapasztal három hónapnyi Symprove használat után. Sokan egész életükben használják. Ha több információt szeretne megtudni ügyfeleink Symprove-val kapcsolatos tapasztalatairól, kattintson weboldalunk „Vélemények” részére.

Útmutató és tárolás

Milyen mennyiségben fogyasszam a Symprove-ot?

Minden reggel fogyasszon el éhgyomorra 70 ml-t. Ezután várjon legalább 10 percet az étkezéssel és a folyadékbevitellel (hacsak nem kell vizet innia).

Ez az adag körülbelül 10 milliárd élő és aktív baktériumot tartalmaz.

Hogyan kell megfelelően tárolni a Symprove-ot?

A palackokat felbontás előtt tárolja hűvös és sötét helyen. Ezután tárolja őket hűtőszekrényben, és 10 napon belül használja fel. Ne melegítse vagy fagyassza le a Symprove-ot, mert ezzel elpusztíthatja a baktériumokat és gyengítheti a probiotikum hatékonyságát.

A Symprove-ot fogyaszthatom más gyógyszerekkel és egyéb étrend-kiegészítőkkel együttesen?

A Symprove természetes alapanyagokból készült biztonságos étrend-kiegészítő.

Ez azt jelenti, hogy teljesen nyugodtan használhatja más étrend-kiegészítőkkel együtt. Sokan gyógyszerekkel együtt is használják. Ha azonban kezelőorvosa gyógyszert írt fel Önnek, akkor azt javasoljuk, hogy vigye a Symprove-ot kezelőorvosához és kérjen tanácsot a használatáról.

Túladagolhatom magam a Symprove-val?

A Symprove étrend-kiegészítőnek minősül, nem gyógyszernek. Ez azt jelenti, hogy technikailag nem lehet túladagolni. Természetes eredetű összetevőkből készül, és nem tartalmaz semmilyen vegyszert vagy káros anyagot.

Minden független vizsgálatunk a napi 70 ml-es adag mikrobiómunkra gyakorolt hatásán alapul. Ez azt jelenti, hogy nincs miért nagyobb adagot elfogyasztani.

Felnőtteknek napi 70 ml-t ajánlunk. Gyermekeknek 1 ml-t javasolunk testtömegük 1 kg-jára (azaz 20 kg = 20 ml).

Fogyaszthatok Symprove-ot és alkoholt egyszerre?

A legjobb, ha a Symprove bevétele után néhány órával kerüli az alkoholt, mivel az nagyon negatív hatással lehet a bélbaktériumokra. Blogunkban olvashat bővebben arról, hogy mit egyen és igyon a mikrobiomja támogatására.

Utazhatok a Symprove-val?

Egyértelműen. Sok ügyfelünk utazik vele a világ minden tájára. Ha lehetséges, miután megérkezett a célállomásra, tegye be a hűtőszekrénybe vagy egy hideg vízzel teli mosogatóba. FIGYELEM! A Symprove nem felel meg a kézipoggyászba csomagolt folyadék kritériumainak, a feladott poggyászba viszont egy vagy több palackot is betud csomagolni.

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

Ne essen pánikba, egy adag kihagyása valószínűleg nem lesz negatív hatással.

A vizsgálatok során a napi 70 ml-es adag hatásait teszteltük, és ezt találtuk az optimális mennyiségnek. Ha azonban kihagyott egy adagot, egyszerűen folytassa a bevételt másnap.

Segítségre van szüksége egy tartós szokás kialakításához? Olvassa el vásárlóink bevált tippjeit:

  1. 1. Állítson be egy emlékeztetőt a telefonján, amely 10 perccel a reggeli ébresztőóra után szólal meg. Így reggeli előtt biztosan nem felejti el bevenni a Symprove-ot!
  2. 2. Állítson be egy emlékeztetőt lefekvés előtt, amely emlékeztetni fogja arra, hogy tegye a Symprove adagolót a konyhapultra, hogy reggel biztosan nem felejti elfogyasztani.
  3. 3. Alternatív megoldásként próbálja meg megtanulni a Symprove használatát valami kellemes dologhoz társítani. Miért nem használja a bevétel utáni 10 percet arra, hogy tegyen valamit magáért? Nyújtózzon, meditáljon vagy vegyen egy frissítő hideg zuhanyt. Bármi, amivel összekötheti a kellemeset a hasznossal.

Az új szokások kialakításához, néha elég, ha összepárosítja egy olyan tevékenységgel, amelyet igazán szeret.

A Symprove-ban található jótékony baktériumok túlélnek szobahőmérsékleten?

Igen! A palack felbontása után egyszerűen tegye be a hűtőszekrénybe, és 10 napon belül fogyassza el.

A Symprove-ot le kell hűteni?

Csak a palack kinyitása után. Felbontás után tartsa a hűtőszekrényben, és 10 napon belül használja fel.

Mennyi ideig kell fogyasztanom a Symprove-ot?

A mikrobiom kiegyensúlyozása időbe telik. Ez egy maraton, nem sprint. Ezért mondják a táplálkozási szakértők, hogy három hónapot kell adni a szervezetnek, hogy hozzászokjon minden új bakteriális termékhez.

Az emberek túlnyomó többsége a Symprove három hónapos használata után érez változást, sokan viszont sokkal hamarabb tapasztalják az eredményeket. Tudni kell, hogy a belek nagyfokú plaszticitással rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy könnyen egyensúlyhiány léphet fel bennük, ha abbahagyja a jótékony hatással rendelkező termékek alkalmazását, amik korábban segítettek.

Emiatt sokan a Symprove-ot egy életen át fogyasztják.

Fogyaszthatom a Symprove-ot étellel együtt?

Ideális esetben mindig reggeli előtt, éhgyomorra fogyassza el a Symprove-ot. Ezután az étkezéssel vagy az ivással várjon legalább 10 percet (hacsak nem kell vizet innia, ami nem probléma).

Ez megakadályozza, azt, hogy a gyomor beindítsa az emésztést, és további gyomorsav keletkezzen, amely hatással lehet a baktériumokra.

Nem a világ vége, ha röviddel a Symprove bevétele után étkezik. Ha azonban ezt gyakran teszi meg, az csökkentheti a probiotikum hatékonyságát. Elfelejtette bevenni a Symprove-ot, és már reggelizett? Ne aggódjon, várjon két órát, majd fogyaszza el a Symprove-ot.

Mennyi a Symprove szavatossági ideje?

Mindegyik palack általában a gyártástól számított három-négy hónapig eltartható, mert a palackozásnál a baktériumok élőek.

Mindazonáltal mind a tartósság, mind a hatékonyság jelentősen csökkenhet, ha a Symprove-ot magas hőmérsékletnek vagy éppen ellenkezőleg, fagynak teszi ki.

Symprove On The Go

Miért nem kapható a Symprove On The Go termék önmagában a weboldalon?

A Symprove On The Go egy olyan termék, amelyet kizárólag azoknak a Symprove-vásárlóknak készült, akik korábban már rendeltek 4 vagy 12 hetes Symprove-csomagot, és ismerik annak szervezetükre gyakorolt ​​hatását. Kényelmes megoldást jelent azoknak a vásárlóknak, akik utazni terveznek és az On The Go-t könnyen a kézipoggyászba csomagolhatják.

Megvehetem az On The Go terméket akkor is, ha még nincs tapasztalatom a Symprove-val kapcsolatban?

A Symprove On The Go nem helyettesíti teljes mértékben a 4 és 12 hetes Symprove programokat. Az On The Go csomag hét darab 70 ml-es palackot tartalmaz, ami egy hétre elegendő élő Symprove probiotikummal egyenlő. Ebben az időszakban használatuk előnyei és pozitív hatásai nem nyilvánulnak meg. Javasoljuk, hogy az új vásárlók a 4 hetes vagy 12 hetes Symprove programot válasszák, és az On The Go terméket csak kiegészítésként használják olyan nyaralásokhoz vagy kirándulásokhoz, ahol nem tudnak 500 ml-es palackot magukkal vinni.

logo