Petra Krchňavá 

Vannak székrekedéssel járó időszakaim. Megvettem a 12 hetes Symprove programot. Az 1. üveg után máris javulást tapasztaltam. Most szedem a 4. palackot, és rendszeresen járok WC-re 🍀🙂 . Szedtem már Symprove-ot korábban is, segített, 🍀 így többé-kevésbé biztosra mentem 🙂 . Az én szememben a Symprove a elgjobb probiotikum a piacunkon 🙂 .

Zbrehová Veronika

“Ha nem csordul, cseppen”
A 3 hónapos program utolsó palackjának utolsó cseppjei💧💧💧. Az eredmények észrevehetőek🙏🏻 A reggelek szebbek💚

Yasmin Muchová

Nagyon hálás vagyok, hogy rábukkantam a Symprove élő probiotikumra, amely sokat segít nekem. Andy Štech táplálkozási szakértőnek köszönhetően bukkantam erre a termékre. Segített meggyógyítani a gyomorfekélyemet, és egy hónappal később remek fejlődést látok a pattanásaim terén, amelyekkel 15 éve küzdök. Még a reggeli rosszulléteket is segített megoldani, több energiám van és sokkal jobban érzem magam probiotikummal, mint anélkül. Az ára talán elriasztja az embereket, de csak egy egészségünk van. Manapság az emberek sokkal drágább dolgokat is vesznek, amik ugyan örömöt szereznek nekik, de a hasuknak nem 😆 Köszönöm. 

Nikola Zmijova

Mi minden reggel az első teendőm? … @symprove_sk 🥰 Valószínűleg ez a legjobb dolog, amit az Instagram segítségével felfedezhettem. Ez a probiotikum segített abban, hogy jobb legyen a bőröm, de ami még fontosabb, hogy jó legyen az EMÉSZTÉSEM!!!! Régebben problémáim voltak a puffadással, görcsökkel és nehéznek éreztem a gyomromat evés után. Semmi sem segített, amíg el nem kezdtem szedni a Symprove folyékony probiotikumot. Ez egy folyékony csoda, ami nagyon sokat segített, már 6. hónapja szedem, és soha nem voltam még ilyen boldog az emésztésemmel!!! Megszűnt a puffadás, nem érzem többé nehéznek a gyomromat semmilyen étkezés után ( és tényleg minden étkezés után) és egy nagy plusz – a bőröm ragyogó és puha lett. A Symprove napi rutinná vált, ennek köszönhetően szabadnak érzem magam 😇. Niki ☺️ Instagram: niki_zmijova

Martina Bednáriková

Az egész család elkezdte szedni a Symprove-ot, és meg kell mondjam, mindannyiunknak segített. Ez az egyetlen probiotikum, amelynél pozitív változásokat vettünk észre, legyen az jobb emésztés, javuló bőr, jobb hangulat, immunitás, energiaellátás….. mindenhol dicsérjük.Köszönjük, és sok elégedett vásárlót kívánunk 🙂 . Csatolva küldünk egy fotót is a lányunkkal 😉

Tamara Radovičová

A Symprove nagyon segített nekem az állandó puffadással. Akármilyen étel fogyasztása után problémáim voltak, ezért döntöttem újra a Symprove mellett. Már egy héttel a fogyasztás elkezdése után javulást éreztem. Egyszerűen ez egy csoda. Részt vettem egy egyhetes hajóutazáson, és a Symprove-val a kezemben élveztem a kilátást a tengerre. Köszönöm ezt a csodát <3.

Elena Rejková

Miután kigyógyultam a covidból, emésztési problémákban szenvedtem, ezért kezdtem szedni a Symprove-ot, és segít nekem. Már negyedik hónapja szedem, és jobban érzem magam. Köszönöm. 

Janka Turanová

Jó napot kívánok,
Szeretném megosztani veletek a véleményemet a symprove-ról, mivel magam is meglepődtem. Egy éve diagnosztizálták nálam a hisztaminintoleranciát. Évekig tartó nehézségek után végre megtudtam, hogy mi okozza őket. Az étrendem beállítása után az állapotom javult egy kicsit, de nem volt ideális. Amikor rábukkantam a Symprove-ra, sokáig hezitáltam, hogy megvegyem-e, mivel már rengeteg pénzt költöttem más termékekre, amelyeknek segíteniük kellett volna rajtam, de nem segítettek. Azt kell azonban mondanom, hogy jól befektetett pénz volt, és a Symprove valóban segít. Már majdnem egy hónapja szedem, és már az első üveg elfogyasztása után jobban éreztem magam. A “tiltott” ételek fogyasztása utáni tünetek egyáltalán nem, vagy csak minimálisan jelentkeznek. A bőrömet gyönyörűen kitisztította, még a hátamon lévő pattanásokat is, amiket a HIT okozott. A bőröm nem viszket már annyira, mint régen. Mindenképpen hosszú távon fogom folytatni a Symprove-val.

Matej Pastierik

A mozgás, a finom ennivaló és persze a zökkenőmentes emésztésből származó csodás érzés a vakációmhoz tartozik! A Symprove probiotikum nélkül már nem is utaznék sehova, nem mennék nélküle semmilyen kirándulásra. Az ébredés utáni reggeli rituálé a részünk, bárhová is megyünk! Gond nélkül, jó kedvvel és elégedett mikrobiommal!  

Zuzana Kristinakova

Ajánlom a SYMPROVE-ot a saját és a lányom nevében. E folyékony arany 8. palackját fogyasztjuk, és már most tudom, hogy a reggeleink hogyan fognak folytatódni, csak a SYMPROVE-val 💫. UC betegként a Symprove nagyon sokat segített a gyulladásomon és pár héttel később már nem éreztem semmilyen kellemetlen béltúltengést, puffadást vagy hasmenést, ami nekem különösen nagy előny most, mert babát várunk 😊. Hiszem, hogy idővel a laktózintolerancián is segíteni fog. A lányom teste több részén is ekcémával küzdött, és mivel tudtam, hogy az emésztését kellett megerősíteni, így a választás is egyértelmű volt, és egy hónap alatt tiszta lett a bőre. Bónuszként a probiotikum ízlik is neki, mivel ízesítéssel is lehet rendelni. Ezt nagyon tudják értékelni az anyukák, hiszen tudjuk, hogy a gyerekek mennyire makacsok tudnak lenni, ha az evésről van szó 🙂. Nagyon hálás vagyok mindkettőnk, illetve mindhármunk nevében 🤰❤️❤️❤️

Lila Mikčová 

Körülbelül 10 éve, hogy a nagyon furcsa tüneteknek köszönhetően kiderült, hogy hisztamin intoleranciám és tehéntej-allergiám van. Mindig nagyon egyéni reakcióim voltak, néha nagyon rosszul éreztem magam, néha semmi bajom nem volt. Mindenesetre már régóta figyelem, hogy leromlott a bőröm állapota, ami persze nagyon zavart és mindent kipróbáltam, hogy helyrehozzam. Drága kozmetikumokat, profi tisztításokat, stb. 2 hónapja használom a Symprove-ot és nagyon elégedett vagyok! Nagy szkeptikusként nem hiszek olyan dolgokban, amiket nem támaszt alá tudomány vagy kutatás, de úgy gondoltam, megpróbálom. Küldök egy fotót a bőrömről az év elején, és arról, hogy néz ki most. Természetesen a bőr javulása mellett azt veszem észre, hogy ha olyan ételeket eszem a hétvégén, amiket általában nem eszem, és amelyek több hisztamint vagy némi tejet tartalmaznak, szinte minimális reakcióim vannak. Az emésztésem olyan szintre javult, amelyen már nagyon régóta nem volt. Emellett több energiám van napközben, és kevesebb fáradtságot érzek. Nagyon elégedett vagyok és örülök, hogy vállaltam a kockázatot. Nagyon elégedett vagyok a Symprove ügyfélszolgálatával is! Mindenkinek ajánlom!  

Silvia Drahosova

Szervusztok, a Symprove felőlem mega, ajánlom, mert nagyon sokat segített nekem a laktóz intoleranciával, segített a refluxszal is és a pattanások is enyhültek. Úgyhogy örülök, hogy kipróbáltam ezt a terméket – már van egy második 4 hetes csomagom. Köszönöm. 

logo