Symprove, probiotika

Miben más a Symprove

A Symprove az egyetlen élő víz alapú probiotikum, amelyben a hasznos baktériumok aktívak és készen állnak a munkára. Az egyedülálló szállítórendszernek (Unique delivery system, UDS™) köszönhetően nem indítják be a gyomorsavak által működő emésztési folyamatokat, így eljutnak egészen a belekbe, ahol jótékony hatással vannak a mikrobiomra.

A havi Symprove program négy darab 500 milliliteres palackot, hasznos információkat és használati utasításokat tartalmazó betegtájékoztatót, valamint egy 70 milliliteres adagolópoharat tartalmaz, ami egyben az élő probiotikum napi adagja is.

A Symprove összetétele
  • Víz
  • Csíráztatott árpa kivonat (szűrt, gluténmentes)
  • Élő és aktív kultúrák: L. rhamnosus, E. faecium, L. acidophilus, L. plantarum
  • C-vitamin
  • Savanyúságot szabályozó anyag: trinátrium-citrát
  • Természetes ízesítők (csak a Mangó és Maracuja ízesítés esetén)
  • Kálium-szorbát

A Symprove Nagy-Britanniából származik, ahol egy London melletti, egykori farm területén állítják elő. Csíráztatott árpából származó kivonatként jön világra, amelyet azonban többször szűrnek, és a Codex szabvány szerint (amely >20 ppm értéket határoz meg) gluténmentes táplálék-kiegészítőnek tekinthető.

A kivonat megfelelő környezetként funkcionál az élő és aktív baktériumkultúrák létezéséhez. A baktériumok életben maradnak benne, és készek aktívan hatni az emberi szervezetre.

A Symprove nem csak üres beszéd, hanem a University College London és a King’s College London független tanulmányainak eredménye. Ezek a vizsgálatok kimutatták, hogy az élő és aktív Symprove probiotikum hatékonyabb, mint a fagy által szárított probiotikumok pirula vagy por formájában. Ezenkívül e tanulmányok szerint a Symprove jótékony hatást mutat különféle emésztőrendszeri betegségekkel kapcsolatban.

Symprove trávenie
O Symprove_timeline_1
A múlt század 90-es évei
Egyértelmű volt, hogy szükség van egy új probiotikus étrend-kiegészítő kifejlesztésére, amely képes ellenállni a gyorsan változó pH-viszonyoknak az emésztőrendszerben.
O Symprove_timeline_1
O Symprove_timeline_2
2002
A Symprove Ltd. egy élő és aktív, ember által is fogyasztható probiotikus oldat előállítására irányuló kutatási-fejlesztési program elindítása után megalakult.
O Symprove_timeline_2
O Symprove_timeline_3
2004
Eladták az első üveg Symprove™-ot.
O Symprove_timeline_3
O Symprove_timeline_4
2013
Jeremy Hunt brit egészségügyi miniszter új gyártóüzemet nyitott. Ez jelentős beruházás volt a fermentációs és gyártósoron.
O Symprove_timeline_4
O Symprove_timeline_5
2014
A University College London tudósai publikálták a gyógyszerészettel kapcsolatos kutatások eredményeit. Simon Gaisford professzor egy független tanulmánya bebizonyította, hogy a nyolc legkelendőbb, baktériumot tartalmazó termék közül a Symprove™ volt az egyetlen termék, amely mindhárom teszten megfelelt: Megállapította, hogy a baktériumok élve bejutottak a bélbe, túléltek a gyomorsavas környezetben, és sikerült hatást elérniük a bél kívánt területein.
O Symprove_timeline_5
Symprove
Jelenleg
A Symprove Ltd. növekszik, munkatársai kiváló orvosok, a terület szakértői és vezetők, akik nagy mennyiségű tapasztalatukkal és tudásukkal gazdagítják a céget. Cégünk továbbra is a kutatásokra támaszkodik, és folyamatosan igyekszik bizonyítani termékünk hatékonyságát különböző kórmeghatározások esetén.
Symprove

Az egyetlen élő probiotikum

Őrizze meg a bélbaktériumok egészséges egyensúlyát még ma!

Az egyedülálló technológiának és a hosszú távú fejlesztésnek köszönhetően a Symproveprobiotikum az egyetlen igazán élő probiotikum, amely vízbázisának köszönhetően eljut a belekbe, ahol jótékony hatással van az emésztésre, az immunrendszerre és a szervezet általános egészségére. A tabletta formában lévő probiotikumokkal ellentétben nem marad a gyomorban, ahol az agresszív gyomornedvek lebontják és gyengítik, hanem közvetlenül ott halad át az emésztőrendszeren, ahol szükség van rá. 

logo