Miért pont a Symprove?

Négy fő törzs

A SymproveTM 4 baktériumtörzset tartalmaz: E. faecium, L. rhamnosus, L. plantarum a L. acidophilus.

Miért érdemes törődni a belekkel?

Emésztés, immunitás, bőr, alvás vagy hangulat. A belek nagy hatással vannak testünk ezen és sok más működési terére. Ha kellő figyelmet és törődést szentel emésztőrendszerének, az vissza fogja adni.
A mikrobiom a beleinkben található baktériumok összetételének tehnikai gyűjtőneve. Ezek harmóniát és egyensúlyt teremtenek a szervezetben, és gondoskodnak az egész szervezet működéséről. Bár a tudósok csak az elmúlt években kezdték megérteni valódi jelentőségét, ma már világos, hogy a mikrobiom hatással van a következőkre:
  • Összetett szénhidrátok lebontására
  • Vitaminok, ásványi anyagok és zsírsavak termelésére
  • Az immunrendszer erejére és ellenálló-képességére
  • A bőr egészségére és tisztaságára
  • Segít a májnak megszabadulni szervezetünk szennyeződéseitől
  • Hangulat- vagy alvásminőséget befolyásoló hormonok létrehozására

Miért támaszkodhat a SymproveTM-ra?

A SymproveTM egyedülálló vízbázisú készítmény, mely élő és aktív baktériumok milliárdjait tartalmazza. A folyékony bázisnak köszönhetően a baktériumok valóban élnek, és nem indítják be az emésztőrendszert a belek felé vezető úton. Éppen ezért az agresszív gyomorsavaktól „észrevétlenül” haladnak át a gyomron, és teljes erővel érkeznek a belekbe.

Az emésztőrendszer egy agresszív környezet, amely biztosítja a hasznos anyagok és tápanyagok elkülönülését azoktól, amelyekre a szervezetnek nincs szüksége. A felesleges anyagokat a szervezet kiválasztja. Nehéz elérni, hogy a jótékony baktériumok oda jussanak el, ahol szükség van rájuk – vagyis a belekbe –, és a mikrobiomra gyakorolt jótékony hatásuk érvényesüljön.

A tabletta vagy kapszula formában lévő probiotikumok ún. liofilizált – azaz mélyhűtött, szilárd állapotban vannak. A tabletták vagy kapszulák nem haladnak át olyan simán a gyomron, mint a folyadék, hanem egy részük a gyomorsavak általi lebomlás áldozatává válik így érkeznek a bélbe „legyengülve”

Ahhoz, hogy végre hathassanak a bélben, először fel kell ébredniük a mélyfagyás állapotából, ami általában a tablettában lévő, a gyomron való áthaladást követően megmaradt baktériumok teljes számának csak néhány tíz százalékának sikerül.

A SymproveTM-ban lévő baktériumoknak nincs ilyen problémája. A vízbázisnak köszönhetően a termeléstől a fogyasztásig életben maradnak, és nem időznek feleslegesen a gyomorban, hanem közvetlenül a belekbe érkeznek, ahol jótékony hatással vannak a mikrobiomra.
Symprove, probiotiká
Symprove, probiotiká

Csatlakozzon elégedett vásárlóink ezreihez

2002 óta az angliai Farnham szakértői fejlesztik és tökéletesítik a SymproveTM formulát, hogy a felhasználók a lehető legjobb hatást tapasztalják a kiváló minőségű élő probiotikum használata során. Az elmúlt két évtizedben a SymproveTM-nak több ezer elégedett ügyfele van, akik a következőket állítják róla:

Több mint 6000 vélemény

andy-stech.jpg

Andy Stěch

Táplálkozási tanácsadó

majself

Majself

Rapper és zenész

zdrave-travenie-zdravy-zivot.jpeg

Inka

(a)Top život projekt szerzője

logo