Fogyaszthatom a SymproveTM-ot, ha…?

-nincsenek egészségügyi problémáim?

Igen, fogyaszthatja. Étrend-kiegészítőként a Symprove™ a diszbiózissal összefüggő nehézségek vagy betegségek megelőzésére is alkalmas. Mikrobiomunk egészsége immunrendszerünk vagy akár hangulatunk sarokköve. Ez nem meglepő, ha tudjuk, hogy a baktériumok száma meghaladja az emberi testben lévő emberi sejtek számát. 🙂

– Irritábilis bél szindrómám van?

Igen, fogyaszthatja. A londoni King’s College-ban végzett randomizált, kettős vak vizsgálatok eredményei az IBS (irritábilis bél szindróma) általános tüneteinek statisztikailag szignifikáns javulását, különösen a hasi fájdalmak és a bélmozgás keretén belül, valamint a készítmény magas toleranciáját mutatták ki 12 héttel a Symprove™ használata után.

– Crohn-betegségben szenvedek?

Igen, fogyaszthatja. A Symprove™-ot úgy fejlesztették ki, hogy még az ilyen típusú IBD-ben (az angol Irritable bowel disease kifejezésből) szenvedő betegek számára is biztonságos és hatékony legyen. A londoni King’s College-ban végzett randomizált, kettős vak vizsgálatok eredményei szerint a bélgyulladás észrevehetően csökkent a Crohn-betegségben szenvedő betegeknél a Symprove™ 4 hetes szedése után. Rendszeres használóink körül-belül negyede szenved valamilyen IBD-betegségben.

– fekélyes vastagbélgyulladásom van?

Igen, fogyaszthatja. A londoni King’s College-ban végzett randomizált, kettős vak vizsgálatok eredményei szerint a Symprove™ 4 hetes szedése után észrevehetően csökkent a bélgyulladás a fekélyes vastagbélgyulladásban szenvedő betegeknél. Rendszeres használóink körülbelül negyede szenved valamilyen IBD-betegségben.

– Diverticulitiszem van?

Igen, fogyaszthatja. A londoni King’s College-ban végzett randomizált, kettős vak vizsgálatok eredményei szerint már 12 héttel a Symprove™ szedése után jelentősen csökkent az olyan tünetek gyakorisága, mint a hasmenés, székrekedés, nyálka a székletben és a hátfájás.

– lisztérzékenységben szenvedek?

Igen, fogyaszthatja. Bár árpát használnak a Symprove™ baktériumok szaporodófolyadékának előállításához, a termelési folyamatot gondosan ellenőrzik, ennek köszönhetően korlátozva van a glutén felszabadulása az árpából, és maga az árpa nincs jelen a végtermékben. A terméktesztek megerősítették, hogy a Symprove™ nem tartalmaz glutént. A teljes gluténtartalom <20ppm, tehát megfelel e megjelölésre vonatkozó kritériumoknak.

– hisztamin intoleranciám van?

Igen, a Symprove™ alkalmas Ön számára is. Felhasználóink megerősítették a javulást, de nem mindenkinek felel meg a teljes adag (70 ml). A hosszú távú használat azonban általában ebben az esetben is segít.

– laktóz intoleranciám van?

Igen, a Symprove™ nem tartalmaz tejet nyomokban sem. Figyelembe véve a laktózérzékeny fogyasztóink nagy részét és az orvosok tapasztalatát, mikor ismételten azzal találkoznak, hogy a betegek nem tartanak laktózmentes diétát, emlékeztetjük arra, hogy az irritáló étel ismételten gyulladásos reakciót vált ki a szervezetben, ami káros hatással van a bél mikrobiomjára.

– allergiás vagyok a mangóra vagy az egzotikus gyümölcsökre?

A Symprove™ nem tartalmaz gyümölcsöt, de tartalmaz egy természetes aromát, amelyet gyümölcsből nyernek. Ha nagyon aggódik az allergiás reakció miatt, akkor az Eredeti ízt ajánljuk, amely nem tartalmaz sem ízesítőt, sem édesítőszert.

– más étrend-kiegészítőket is fogyasztok?

Igen, a Symprove™ nem gyógyszer, és az étrend-kiegészítőket ugyanúgy kombinálhatja, mint az ételeket. Javasoljuk, hogy reggel vegye be a Symprove-ot, várjon 10 percet, és ez után fogyassza reggeliét vagy ebédjét a fennmaradó étrend-kiegészítőkkel.

– gyógyszereket szedek?

Igen, soha nem árt, ha az antibiotikumok szedése közben (vagy a szedés befejezése után) segíti a bélrendszert, hogy fenntartsa az egyensúlyát. Annak ellenére, hogy az antibiotikumok segítik az emberi szervezetet a betegség leküzdésében, a jótékony baktériumokat is elpusztítják a bélben. Javasoljuk, hogy a Symprove™-ot az antibiotikumoktól eltérő időpontban vegye be, ha lehetséges. Ideális a Symprove™-ot 10 perccel étkezés és ivás előtt bevenni, hogy áthaladjon a gyomron, és eljusson oda, ahol szükség van rá. Kérdezze kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a Symprove™ antibiotikumokkal együtt történő fogyasztásáról.

– vegán vagyok?

Igen, a Symprove™ nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, így vegánok számára is alkalmas.

 – terhes vagyok vagy szoptatok?

Igen, a Symprove™ olyan táplálékkiegészítő, amely nem tartalmaz a terhesség vagy szoptatás alatt kerülendő élelmiszereket vagy anyagokat. Természetesen javasoljuk a kezelőorvosával való konzultációt.

logo