Milyenek a Symprove™ kutatási és tesztelési eredményei?

A Symprove Holdings Ltd. erős kutatási és fejlesztési programmal rendelkezik. Folyamatosan fejleszti termékeit. Főleg két területet vizsgálnak. Az első a szállítási rendszer hatékonysága. Ezen a területen független laboratóriumokkal és egészségügyi szakemberekkel dolgozunk annak érdekében, hogy szállítási rendszerünk a legmegfelelőbb legyen.

Ezt megerősíti a Londoni Egyetem (UCL) forradalmi független kutatása¹, ahol az Egyesült Királyság piacán található fő probiotikumokat tesztelték. A kutatás kimutatta, hogy a Symprove™ volt az egyetlen tesztelt termék, amely mindhárom alapfeltételnek megfelelt. Képes volt elérni célját, túlélni, hatni és megtelepedni a belekben.

Mielőtt a Symprove™ eljutna ügyfeleihez, háromszor szigorúan teszteli és elemzi egy független laboratórium, az ún. helyes gyártási gyakorlat (Good Manufacturing Practises – GMP) szerint.

Ez a vizsgálat meghatározza, hogy a négy baktériumtörzs jelen van-e, és szintjük megegyezik-e vagy meghaladja-e a minimálisan szükséges 10 milliárd élő aktív baktériumot, amely 70 ml-es adagban kolóniát alkot.

A vizsgálat azt is megerősíti, hogy a minta nem tartalmaz semmilyen más baktériumot vagy szennyeződést. A bakteriális szennyeződésre, az élesztő- és penészgombák szaporodására, a pH mérésére és a baktériumkolóniák azonosítására összpontosít. A mintákat is tesztelik annak biztosítására, hogy a Symprove™ valóban gluténmentes legyen, mivel a gyártási folyamat kezdeti szakaszában árpát használnak fel.

logo