Symprove a terhesség alatt – Autentikus élmény

A nevem Dominika Jurena és 28 éves vagyok. 19 éves koromban diagnosztizálták nálam a hisztaminintoleranciát, de már sokkal régebb óta vannak emésztési problémáim. Régebben gyakran voltak migrénjeim, gyomorfájdalmaim, görcseim, puffadtam, stb. Eltartott egy ideig, amíg “összebarátkoztam” ezzel a diagnózissal, és rájöttem, hogyan étkezzek úgy, hogy a lehető legkevésbé korlátozzam magam.

Az elmúlt néhány évben elértem egy olyan pontot, amikor az emésztésem úgy működött, mint a karikacsapás, nem voltak problémáim, és alkalmanként megengedhettem magamnak egy-egy “kevésbé alkalmas” ételt, és az egyáltalán nem okozott gondot. De aztán jött a terhesség, és ezzel együtt rengeteg változás.

Symprove a terhesség alatt - Autentikus élmény
Forrás: Canva.com

Terhesség és emésztési problémák

Az első trimeszter nehéz volt, mivel a közmondásos reggeli rosszullét az én esetemben “egész nap” tartott, és nem volt étvágyam. A második trimeszterrel az étvágyam ugyan visszatért, de olyan emésztési problémáim kezdtek lenni, amelyekhez korábban nem voltam hozzászokva. Gyakori hasfájástól, puffadástól, görcsöktől és sajnos székrekedéstől szenvedtem.

Ez olyasmi, amivel szinte minden terhes nő találkozik, mivel a szervezet alkalmazkodik a növekvő babához, és ezzel párhuzamosan különböző hormonális változások is zajlanak, így nem csináltam belőle nagy ügyet, de természetesen kerestem a módját, hogyan enyhíthetném a kellemetlenségeket.

Ekkor jött az ajánlat, hogy dolgozzak együtt a Symprove probiotikummal. Mivel közel 10 éve küzdöttem hisztaminintoleranciával, tudtam, hogy bizonyos probiotikumtörzsek és -típusok egyenesen alkalmatlanok ezzel a diagnózissal kapcsolatban. Annál jobban meglepődtem, amikor megtudtam, hogy a Symprove probiotikum alkalmas az ilyen diagnózissal rendelkezők számára is. Áttanulmányoztam a szükséges, probiotikumokról szóló anyagokat, és végül beleegyeztem az együttműködésbe.

Symprove a terhesség alatt - Autentikus élmény
A fénykép a palackok logójának és látványvilágának megváltoztatása előtt készült.

Immunrendszerünk túlnyomó része a bélrendszerünkbe összpontosul, és a terhesség alatt erősítenem kellett az immunitásomat, hogy elkerüljem a felesleges problémákat. Ugyanakkor titkon abban reménykedtem, hogy a probiotikumok segíteni fognak a gyengélkedő emésztésemen is. Az eredményekre nem kellett sokáig várni.

Változások az élő probiotikumok szedése után

Már 3-4 hét elteltével rájöttem, hogy nem zavar többé a kellemetlen puffadás. Valószínűleg ez volt az első változás, amit észrevettem magamon. A következő változás a ritkábban jelentkező gyomorfájás volt, már nem éreztem magam állandóan “tele”, és még a gyomorgörcsök is megszűntek. További két hétig tartó szedés után észrevettem, hogy még a székrekedés sem jelentett többé problémát, és összességében fizikailag is jobban éreztem magam. A csúcspont a hisztaminintoleranciám javulása volt. Bár a terhesség hozzájárulhatott ehhez, (mivel a terhesség alatt megnő a DAO enzim termelődése) meggyőződésem, hogy a Syprove probiotikumok nélkül ez nem lett volna lehetséges.

E blog írása közben a nyolcadik üveg probiotikumot fejezem be, tehát a probiotikum fogyasztásának második hónapját zárom. Azt kell mondanom, hogy annak ellenére, hogy a terhesség nyolcadik hónapjának felénél járok, az emésztésem nagyon jól működik. Nem tapasztalok semmilyen emésztési zavarokat, és ezt leginkább ennek a probiotikumnak köszönhetem. Úgy tervezem, hogy a szülés után is folytatom a szedését, és kíváncsian várom, hogy a hisztaminintoleranciám hogyan fog alakulni.

Symprove, probiotiká

Kezdje el magának a Symprove szedését.

Összefoglalva, nagyon ajánlom ezt a probiotikumot mindenkinek, akinek bármilyen emésztési problémája van, mindenkinek, aki különböző ételallergiákban vagy intoleranciákban szenved, és természetesen terhes és szoptató nőknek. Segíthet nekik megelőzni a különböző nehézségeket, amelyek ezzel a gyönyörű, de kihívásokkal teli időszakkal járnak. A Syprove probiotikum tényleg nagyszerű, és fogyasztása a legjobb dolog, amit  magam és a testem érdekében tehettem.

+ posts

Énekesnő és influencer. Instagramon a @dstaraofficial profilon, egy anya szemszögéből osztja meg élményeit és tapasztalatait.

Az egyetlen élő probiotikum

Őrizze meg a bélbaktériumok egészséges egyensúlyát még ma!

Az egyedülálló technológiának és a hosszú távú fejlesztésnek köszönhetően a Symproveprobiotikum az egyetlen igazán élő probiotikum, amely vízbázisának köszönhetően eljut a belekbe, ahol jótékony hatással van az emésztésre, az immunrendszerre és a szervezet általános egészségére. A tabletta formában lévő probiotikumokkal ellentétben nem marad a gyomorban, ahol az agresszív gyomornedvek lebontják és gyengítik, hanem közvetlenül ott halad át az emésztőrendszeren, ahol szükség van rá. 

logo